QUE ES EL BIRRASO?

quees_birraso

Us presentem la primera edició del BirraSo.

La idea del festival és completar la oferta festivalera de la ciutat treballant completament al revés que la resta de festivals: sense cap gran marca cervesera al darrere, contactant amb les millors cerveses artesanes del món per garantir una oferta amplia i de qualitat a preus responsables.

La cervesa artesana arriba als festivals de música amb ganes d’aportar molt: Olors, sabors, textures, colors per cobrir tot els sentits. Una selecció entre les millors artesanes que cobreixi bé la varietat d’estils. Diversitat als sortidors de barril per satisfer aquells fanàtics birrerus i curiosos pels bons productes gastronòmics en general.

Musicalment, les dues nits passaran del millor soul, al funk, el rock de garatge, música jamaicana i el boogaloo en una barreja del bo i millor de la música de ball feta amb instruments orgànics. Cervesa artesana i música amb ànima pel que promet ser el començament d’una de les cites estiuenques imperdibles pels paladars més exigents

En aquesta voluntat d’apropar els dos mons, varis cervesers han convidat a bandes musicals a visitar els tallers d’elaboració per explicar què és la cervesa artesana, quin és el procés i fer un cervesa edició especial pel grup i l’esdeveniment BirraSo.

Llistat de cerveseries participants: Anderson Valley (US), As (Vallès Oriental), Bad Attitude (SW), BrewDog (UK), CCM – Motseny (Osona), De Molen (Holanda), Fort (Barcelonès), Guineu (Bages), Naparbier (Euskal Herria), R-115 (Bacelonès), Steve’s (Liverpool-Barcelona).

Grups: Betagarri, Los Chicos, Doctor Calypso, The Excitements, Los Fulanos, Fundación Tony Manero, The Sweet Vandals, Tokyo Sex Destruction, Zeidun, Perrocker

 

Anuncis